Dvojzápas pod holým nebom: New York splní vaše očakávania

4 minúty čítania

Toto sme tu dlho nemali. NHL ohlásila, že v priebehu nasledujúcej sezóny sa odohrajú až tri zápasy pod holým nebom, z toho rovno dva za dva dni v New Yorku. Až 80-tisícový štadión amerického futbalu sa zmení na hokejovú mekku. Čo všetko to znamená a prečo si plánovať výlet na výnimočnú udalosť v NHL už v tomto momente?

Sledujte naše sociálne siete FacebookInstagramTik-Tok

Väčšie ako Winter Classic

Do kalendárov si poznačte termíny 17.2. a 18.2.2024. Práve vtedy si štadión „Obrov“ prejde tiež gigantickou obmenou. Základňa tímu amerického futbalu New York Giants s kapacitou pre 82 500 divákov bude hostiť zápasy New Jersey Devils – Philadelphia Flyers a NY Rangers – NY Islanders.

Tu sa sami presvedčíte o tom, že zápasy pod holým nebom nie sú len tradičný Winter Classic. Ten sa bude konať 1. januára v Seattli na štadióne s kapacitou pre necelých 48 000 divákov. New York tak ponúkne dvojnásobnú porciu zápasov, dokonca s prívlastkami derby či šlágrov.

Zdroj: frontofficesports.com/foto: Brad Penner (USA TODAY Sports) – MetLife Stadium

Proti sebe sa postavia tradičné newyorské tímy a až tri zo štyroch mužstiev tu budú mať domácu základňu. Vypredaný stánok, špičková atmosféra, kde bude góly prežívať takmer 100 000 ľudí, a to v príjemnejšom februárovom počasí.

Stretnutie pod otvoreným nebom bude tohto roku ešte väčšie ako Winter Classic. Do posledného miesta zaplnený MetLife Stadium sa v diváckej návštevnosti posunie na 3. miesto v rámci histórie NHL a vy môžete byť tými, kto sa bude spolupodieľať na rekorde.

Samotný New York je splnený sen

Atmosféru nebudete nasávať len na zápasoch, ale aj po prílete do Veľkého jablka. New York je sen a pokiaľ ste si ho už splnili, určite sa sem chcete vrátiť. Mesto mrakodrapov je stále iné a neprebádate ho ani za desať životov. Avšak počas piatich dní sa môžete pokúsiť o maximum.

Už prílet do New Yorku s panorámou najvyšších budov západnej pologule si navždy zapamätáte. V Manhattane si môžete odskočiť na jednu z top vyhliadok, v rámci ktorých odporúčame One WTC či Empire State Building a zrazu sa teleportujete do pohľadnice. Prejsť sa dominantným zeleným Central Parkom plným veveričiek i čarovných tajných zákutí, ale aj Brooklynským mostom, ktorý patrí medzi najslávnejšie na svete či preplaviť sa k symbolickej Soche slobody.

Večer zájsť na Times Square, ktoré svieti stovkami farieb reflektorov a spraviť si ochutnávku hamburgerov. Ak sa neviete nabažiť štadiónov, v srdci Manhattanu na vás čaká Madison Square Garden, domov jedného zo 6 zakladajúcich tímov NHL a fanúšikovia umenia si prídu na svoje na Broadwayi, kde najlepší herci sveta vystupujú každý deň. New York sa vám dostane hneď pod kožu.

Žiadne obmedzenia

Prvýkrát od roku 2019 je NHL k dispozícii pre každého. Už vás žiadne covidové kapacitné obmedzenia či opatrenia v podobe nosenia rúšok nečakajú. Navyše, USA sa otvorili pre každého a pri vstupe do Štátov nemusíte predložiť ani negatívny test, ani očkovací certifikát. Ste fanúšik NHL? To je najdôležitejšie, môže sa vyraziť!

Obmedzenia nebudú ani v rámci vstupeniek. Verte, že na 82-tisícový štadión sa dostane každý záujemca a môžete si vybrať, kam si chcete zakúpiť vstupenku, aby ste videli na ľadovú plochu čo najlepšie a získali maximálny hokejový zážitok.

Slovenská stopa?

Tomáš Tatar bojuje o novú zmluvu s New Jersey a Jaroslav Halák by mohol nadviazať na úspešnú individuálnu sezónu v NY Rangers predĺžením kontraktu. Ak sa Šimon Nemec konečne na plochu v drese svojho zamestnávateľa z NHL, bude to znamenať, že teoreticky môžeme pod holým nebom uvidieť až troch Slovákov. To je, samozrejme, motivácia navyše.

Bezkonkurenčná cena

O Slovákoch síce nemôžeme hovoriť ako o stopercentnej istote, o cene však áno. Je leto, no už teraz je ideálne plánovať si februárový výlet na NHL. V takomto predstihu sú letenky, vstupenky i ubytovanie najlacnejšie a rovnako je aktuálne silné aj euro voči doláru.

🔥 Zájazd na dvojzápas NHL pod holým nebom 🏒

Zájazd plánujte už teraz, pretože cena je momentálne najdostupnejšia. V predstihu sa tak môžete tešiť na všetky zážitky na jedinečnom podujatí, ktoré sa do vás zapíšu už na celý život. A opakovane sa k nim budete vracať a chváliť sa nimi vašim najbližším. NHL na vás už čaká, preto neváhajte!

 

Odporúčame:

Venujte DARČEKOVÚ POUKÁŽKU na HOKEJ