Zmysel FutbalTour naplnený v praxi: 8 dní v USA, na ktoré sa nezabudne

4 minúty čítania

Keď delegát pricestuje zo zájazdu rovnako nadšený ako samotní účastníci, hovorí to jasnou rečou. Marek Vlha sprevádza fanúšikov na športových cestách po svete s FutbalTour už osem rokov, no Los Angeles a Las Vegas vyrazili dych aj takto skúsenému svetobežníkovi. 

Sledujte naše sociálne siete FacebookInstagramTik-Tok

Crypto.com Arena
Crypto.com Arena

Najnáročnejší a najlepší zájazd

Marek, aký bol zájazd v Los Angeles a v Las Vegas?

Delegáta na zájazdoch robím už osem rokov. Toto bol môj zatiaľ najnáročnejší a zároveň najlepší zájazd. Náročný kvôli časovému posunu a množstvu odšoférovaných míľ, najlepší vďaka účastníkom zájazdu a programu, ktorý sme počas 8 dní v Amerike stihli.

Universal Studios
Universal Studios v Kalifornii

Čo sa tebe a klientom páčilo najviac? 

Universal Studios Hollywood je najlepšia atrakcia, na akej som v rámci zájazdov FutbalTour bol. Zabavia sa deti aj dospelí. Je neuveriteľné, čo všetko vedia filmári vymyslieť, aby pobavili publikum. Z Vegas sme si „odskočili“ aj do Grand Canyonu, kde si uvedomíš, aká je príroda mocná. Milióny rokov evolúcie v jednom v pohľade. Úžasné.

A čo Vegas? 

Las Vegas je pravá Amerika. Nikdy nekončiaca šou, automaty, živá ruleta a poker. K tomu vystúpenia umelcov a všetky chute nočného života. Stihli sme napríklad vystúpenie Davida Copperfielda a Burlesque Show.

Beverly Hills
Beverly Hills

Naplnenie zmyslu FutbalTour

Prvotným cieľom cesty bol šport, aké boli hokej a basketbal?

Hokejový projekt vo Vegas je mladý, ale extrémne atraktívny. Šou, akú sme videli, predčila aj tie najväčšie očakávania. K tomu svetový hokej v hlavnej úlohe s Connorom McDavidom. Rýchlosť tohto pána je z iného vesmíru, zo súperov si robil štatistov. Som zvedavý, kam to Edmonton Oilers v rámci play-off tento rok dotiahne.

NBA v LA
Basketbal v LA

Basketbalový zápas LA Lakers vs Denver Nuggets bol spojený s odhalením sochy Kobeho Bryanta. Každý účastník zápasu dostal limitovaný dres Lakers. Videli sme súboj LeBron James verzus Nikola Jokič. Opäť to bolo niečo, na čo sa nezabúda.

Grand Canyon
Grand Canyon

Uveď jeden dôvod, prečo by mali športoví fanúšikovia a cestovatelia zažiť naše zájazdy do USA. 

Zmysel našej cestovky je pomáhať ľuďom zažiť svetový šport naživo a za fér cenu. Naplnenie tohto zmyslu som videl každý deň v úsmevoch účastníkov zájazdu. Z tohto zájazdu som nadšený rovnako ako klienti, ktorých týmto pozdravujem.

Honda Center, Anaheim
Honda Center, Anaheim