Zdeno Chára boduje nielen na ľade, jeho firma vyhrala Gold Awards

Slovenský hokejista Zdeno Chára pôsobí v Bostone už 14 sezón a hneď od tej prvej má na drese kapitánske céčko. Je azda najrešpektovanejším hokejistom, ktorý sa tučným písmom zapísal do histórie tohto športu. V zámorí sa šplhá historickými rebríčkami stále nahor, pretože aj napriek pokročilému hokejovému veku (42 rokov) je stále extrémne platným hráčom. Prsty má aj vo firme, ktorá je na Slovensku známa ako Specter Hockey, v zámorí sa spolieha na názov Rezztek. „Rezztek je názov nášho materiálu (Rezztek je kombinácia slova „resin“ – živica, ktorá je súčasťou pásky a veľkého Z, teda prezývky Zdena Cháru „Big Z“). Pripravili sme ho za účelom vstupu na severoamerický trh,“ vysvetlil CEO firmy Andrej Dula v rozhovore pre Forbes.

Spojenie zaujímavej hokejovej novinky so slávnym Zdenom Chárom je určite kľúčové. Jeho meno a kontakty otvoria mnohé dvere. „Zdeno je v prvom rade kapitánom Bostonu Bruins. Jeho prínos pre Rezztek je najmä z hľadiska samotného vývoja, testovania produktu a pohľadu profesionálneho hráča. Jeho sieť kontaktov v hokeji a jeho osobná kredibilita nám zase pomáha otvárať dvere aj v biznisovej sfére hokeja,“ dodal Dula. Rezztek sa v napokon tešil zo zisku ocenenia Gold Awards a okrem zviditeľnenia sa získala firma aj slušných 50 000 amerických dolárov. Celkovo sa zapojilo viac ako 1300 startupov.

S perspektívnou firmou spolupracuje aj naša cestovná kancelária HokejTour.sk a už v minulosti sme súťažili o niekoľko ich výrobkov. Dve takéto hokejové nálepky na čepeľ hokejky môžete vyhrať v súťaži aj teraz, pretože sa z úspechu nášho partnera veľmi tešíme. Stačí ísť na náš facebook a zapojiť sa.