Zájazdy na hokej nekončia, iba sa odkladajú na novú sezónu

Koronavírus výrazne ovplyvnil svet hokeja a zájazdov. My v CK HokejTour.sk však veríme, že nezabudnuteľné zážitky zo štadiónov sa nekončia. Iba sa odkladajú. 

Každý, kto má pochybnosti alebo otázky týkajúce sa vstupeniek alebo zájazdu v súvislosti s koronavírusom, prosíme, využite náš kontaktný formulár alebo telefonické kontakty na predajcov, nie sociálne siete. Facebook a Instagram spravujú administrátori, ktorí vám takéto informácie nevedia poskytnúť. Odpovede na otázky ku koronavíruse vám poskytnú predajcovia a logistický tím, ktorý treba kontaktovať cez uvedený formulár.

Každá krajina si presunutie, zrušenie alebo odohratie ligových zápasov bez divákov stanovila individuálne, najčastejším termínom sú obmedzenia približne do konca marca. Preventívne opatrenia sa dotkli aj KHL, NHL a otázne sú aj MS, o ktorých by sa malo rozhodovať v polovičke apríla.

Situáciu monitorujeme a všetky informácie o refundácii futbalových zájazdov nájdete TU.

Stále odporúčame dodržiavať hygienické zásady, správnu životosprávu a pokiaľ môžete, vyhýbajte sa veľkému množstvu ľudí. Ak ste si nechávali seriály alebo filmy na neskôr, urobte si pohodlie a pozrite si ich. Teraz je na ne ten správny čas.

Na ďalšiu sezónu 2020/2021 odporúčame využiť aktuálnu akciu na darčekové poukážky. Radi vám ich prispôsobíme podľa vašich požiadaviek a sú originálnym darčekom pre rodinu, kolegov či obchodných partnerov. Či už vas láka NHL, KHL alebo MS v hokeji, vybavíme všetko za vás a vy sa môžete tešiť na fantastický športový zážitok.

Akcia platí do konca marca. Darčekové poukážky je možné využiť na kompletnú ponuku CK HokejTour.sk v čase 1. 6. 2020 do 31. 5. 2021.

  • 500 € poukážka teraz iba za 400 € (ušetríte 100 €)
  • 250 € poukážka teraz iba za 200 € (ušetríte 50 €)
  • 100 € poukážka teraz iba za 90 € (ušetríte 10 €)

Tí, ktorí si objednali a zaplatili darčekovú poukážku a ich platnosť sa končí v období, keď sa štadióny pre koronavírus zatvárajú, majú automaticky predĺženú účinnosť. V prípade akýchkoľvek nejasností nás kontaktujte cez formulár NA TEJTO STRÁNKE.

Vždy sme sa snažili o férový, priateľský a zároveň profesionálny prístup voči vám. Veríme, že nám opäť prejavíte dôveru, čoskoro sa uvidíme na hokejových zájazadoch a spoločne si užijeme nezabudnuteľné športové zážitky!

Tím CK FutbalTour.sk/HokejTour.sk