VIDEO Nezabudnuteľné zážitky, takto vyzerá zájazd v New Yorku z pohľadu klienta

HokejTour.sk sa snaží svojim klientom vždy dopriať maximálny komfort a čo možno najviac zážitkov do konca života. O vaše pohodlie sa stará profesionálny tím, ktorý má dlhoročné skúsenosti. Vie si poradiť aj s nečakanými problémami tak, aby ste si žiadne turbulencie ani nevšimli. Sme tu pre vás, aby ste si užili špičkový hokej a spoznali krásne mestá. Teraz máte skvelú šancu pozrieť si video, ako takýto zájazd vyzerá.

Za tvorbou stojí spokojný klient Marcel, ktorý zdokumentoval všetko od krás mesta až po top hokej. Verný fanúšik New Jersey Devils si splnil sen a svojmu obľúbenému tímu fandil počas nášho zájazdu do New Yorku. Ten sa konal v polovici januára 2020. Na programe bol súboj Devils s Tampou Bay, ktorej dres oblieka aj robustný obranca Erik Černák. Okrem toho videl Marcel v akcii aj Zdena Cháru a jeho Boston Bruins. Na druhej strane klziska boli hokejisti New Yorku Islanders. „Celý život fandím New Jersey. Dres už mám 20 rokov. To bol prvý sen. Druhý bolo vidieť hokej naživo,“ povedal Marcel.

Hoci klient už v zámorí bol, tentoraz nechal všetky starosti na nás a sústredil sa výhradne na hokej a zážitky s ním spojené: „V Amerike som už bol dvakrát, ale deti hokej až tak nezaujíma, tak som s vami vycestoval sám, aby som si to užil. Hral Černák aj Chára. Ja som si chcel hlavne užiť zápas New Jersey. Chodieval som na Slovan, keď ešte hrával v KHL. Je pravda, že tam je neuveriteľná atmosféra. Na druhej strane hokej v Amerike je oveľa rýchlejší. Bolo vidieť, že v NHL sú najlepší hráči na svete. K dispozícii sme mali aj delegáta, ktorý žil v Kanade a mal skúsenosti. Čokoľvek sme chceli, to vybavil. Najpodstatnejšie na takomto zájazde je, že si človek zaplatí a nemusí sa o nič starať. Išiel som si po tom, čo ma zaujímalo.“

Samotný New York má rozhodne čo ponúknuť, a to odhliadnuc od hokeja. Množstvo skvelých výhľadov, Central park, múzeá, námestia, Sochu slobody a ďalšie. „Kvôli produkcii videa som si zaplatil všetko, čo sa dalo. Najviac ma zaujal výhľad z Top of the Rock, to bolo úžasné. Keď som si sám pozrel hotové video, hneď som mal chuť vrátiť sa tam naspäť,“ prezradil Marcel svoje obľúbené miesto z New Yorku.

Ak chcete aj vy zažiť nezabudnuteľný zájazd do New Yorku, stačí využiť naše služby!