Slávne osobnosti, ktoré fandia tímom NHL: Niektoré mená vás prekvapia

Pri NHL ako najlepšej hokejovej súťaži sveta sa dá očakávať, že bude mať fanúšikov aj medzi celosvetovo známymi ľuďmi. Kluby v profilige sa dnes môžu pochváliť priazňou fanúšikov, pri ktorých by vám možno nenapadlo, že budú hokejovými zanietencami. Ktoré veľké mená medzi hercami, spevákmi či inými športovcami zavítajú pravidelne na zápasy NHL?

Sledujte naše sociálne siete FacebookInstagramTik-Tok

Conor McGregor fandí Bostonu

Ír McGregor, ktorého meno je synonymom pre MMA i viaceré kontroverzie a výstrelky, už viackrát otvorene priznal, že je fanúšikom Bruins. Pridal viacero príspevkov na Twitter(X), ktorými vyjadril svoju lásku k žlto-čiernym. A fanúšikovia tímu z TD Garden si určite pamätajú, ako v marci 2019 symbolicky vhodil puk do stredového kruhu. Následne navštívil bojovník aj šatňu „Medveďov“ a porobil si zopár fotiek s hráčmi na pamiatku – tak, ako je to snom každého fanúšika.

Zdroj: twitter.com/NHLBruins

Snoop Dogg ako komentátor LA Kings

Los Angeles je hlavným mestom celebrít Hollywoodu. Celebritných fanúšikov majú síce najmä basketbalisti Lakers, no aj „Králi“ sa tešia hviezdnej podpore. Stačí spomenúť veľké mená ako Taylor Swift, Zac Efron či Will Ferrell. Najikonickejším fanúšikom LA Kings je však raper Snoop Dogg. Na domácich zápasoch si už zopárkrát vyskúšal roku DJ-a či oznamoval zostavy pred zápasmi. V hre NHL 2020 ste tiež mohli počuť jeho hlas, keď nahovoril práve zápasy svojich obľúbencov.

Snoop Dogg ako DJ na zápasoch LA Kings. FOTO: USA Today

Vince Vaughn a láska k Chicagu vo filme

Herec Vince Vaughn, známy napríklad z filmu Wedding Crashers a iných komédií, sa síce narodil v Minnesote, no nefandí Wild. Je zanieteným fanúšikom Chicaga a viackrát ste ho už mohli vidieť na zápasoch Blackhawks, ktoré navštevuje so ženou a deťmi ako divák. Je verným priaznivcom „Čiernych jastrabov“ aj v ostatných rokoch, keď sa im nedarí. Vo filme The Dilemma sa aj ako postava zúčastnil na zápase Chicaga so svojím podobne slávnym kamarátom Kevinom Jamesom.

Zdroj: wgntv.com/foto: Daniel(Getty)

👉 Prečítajte si tiež: Slávni fanúšikovia futbalovej Premier League

Ramsay ako kuchár Vegasu

Hoci je Vegas stále pomerne novým tímom v NHL, stihol už vyhrať Stanley Cup a nazbierať si priazeň veľkých mien. „Zlatým rytierom“ fandí aj najznámejší kuchár sveta Gordon Ramsay. Na rozdiel od svojej kulinárskej šou, na hokejistov nenakričal. Práve naopak, v roku 2018 na twitteri napísal, že všetkých hráčov pozýva k sebe na večeru, ak získajú najcennejšiu trofej. Bola to skvelá motivácia, no Vegas musel čakať na trofej ďalších päť rokov. Snáď teda chutilo!

Gordon Ramsay a Lil Jon na zápase Vegas. FOTO: Daily Mail

Hamm držal v ruke Emmy aj Stanley Cup

Herec Jon Hamm, známy najmä zo seriálu Mad Men, patrí medzi top televízne osobnosti súčasnosti. Získal cenu Emmy a dvakrát Zlatý glóbus. A okrem toho pozdvihol nad hlavu aj Stanley Cup. Ako je to možné? Hamm je totiž rodák zo St. Louis a keď Blues v roku 2019 získali svoj vôbec prvý pohár, Hamm nesmel chýbať pri jeho prezentácii v meste. Ako celebrita sa dostal k poháru až tak blízko, že ho mohol pozdvihnúť nad hlavu a dokonca sa z neho aj napil.

Colbie Smulders – nielen seriálová fanúšička

Pokiaľ ste videli seriál Ako som spoznal vašu mamu, viete, že hlavná ženská postava Robin bola Kanaďanka a veľká fanúšička hokeja. Rovnako je to aj v skutočnom živote. Smulders je fanúšičkou Vancouveru Canucks a viackrát sa vyjadrila, že v detstve bola priam posadnutá Pavlom Bureom. Ruská raketa bola jej veľkou láskou.

Bieber miluje Toronto

Toronto je najväčšie kanadské mesto a, samozrejme, že aj tejto tradičnej značke fandia mnohí známi. Napríklad Drake či Will Arnet. Najznámejším je však spevák Justin Bieber, ktorý patrí medzi najsledovanejších interpretov súčasnosti. Viackrát ste ho mohli vidieť na zápasoch jeho obľúbeného Toronta a kamarátov má aj medzi hráčmi. Osobne sa dobre pozná napríklad aj s Austonom Matthewsom.

Barbie medzi Rangermi

Herecká predstaviteľka Barbie či Harley Quinn, Margot Robbie, je vášnivou fanúšičkou NY Rangers a tiež amatérskou hokejistkou. Už v rodnej Austrálii chcela v detstve hrávať hokej, hoci na to neboli podmienky. Láska k hokeju však pretrvala a keď sa presťahovala do Ameriky, žila v New Yorku a začala fandiť tunajším „Jazdcom“. Na rekreačnej úrovni sa venuje hokeju aj ako hráčka.

Ariana Grande – puk a rolba

S ďalším slávnym speváckym menom, Arianou Grande, sa spája zaujímavá fanúšikovská história. Keď mala len päť rokov, v hľadisku Floridy Panthers ju zasiahol puk letiaci z ľadovej plochy na tribúnu. Našťastie si z toho ťažkú hlavu nerobila, hoci bola vôbec prvou osobou, ktorej sa to na domácom štadióne „Panterov“ stalo. Neskôr sa previezla aj na rolbe a jej foto sa objavilo v novinách. Floride fandí spevácka hviezda dodnes.

Malú Arianu Grande ako fanúšičku Panthers zasiahol do tváre puk. FOTO: Sportshub

Ísť na zápas NHL môže so sebou zároveň priniesť aj takýto zážitok. Stretnete spolu s nami svetoznáme celebrity aj mimo ľadu?

🇨🇦 POĎTE S NAMI NA NHL 🇺🇸