S klientmi HokejTour.sk je na zájazde vždy aj „anjel strážny“

V CK HokejTour.sk máme dlhoročné skúsenosti so športovou turistikou po celom svete. Väčšinou ide o zájazdy v Európe, no dopyt po cestách do zámoria každý rok narastá. S radosťou organizujeme zájazdy do New Yorku, Kalifornie, Nevady, ale aj Kanady či na Floridu. Stačí si vybrať 🙂

Cestovanie na zápasy obľúbených klubov našich klientov nie je každodenná záležitosť a preto k nemu pristupujeme s náležitou zodpovednosťouS dostatočným predstihom zistíme detailnú predstavu klienta a všetko od prvého do posledného momentu cesty pripravíme na mieru.

Dbáme na výber vhodných časov odletov a príletov, vyhovujúceho hotela a požadovanej kategórie vstupeniek. Na väčšine zájazdov sprevádza našich klientov delegát od nástupu do autobusu či lietadla, alebo čaká na klientov priamo v dejisku zápasu.

Delegát

Po skúsenostiach zo stoviek zájazdov neustále zlepšujeme úroveň servisu a zvyšujeme nároky na delegátov. Model so spolupracovníkom žijúcim priamo v destinácii zápasov sa nám osvedčil a naši klienti tak majú informácie z prvej ruky ohľadom všetkého, čo mesto ponúka.

Medzi hlavné úlohy delegátov sprevádzajúcich klientov v mieste konania zápasu patrí:

  •  organizácia transferu z letiska na hotel a späť, presunov z hotela na štadión a podobne
  • asistencia pri ubytovaní klientov v hoteli (check-in) a iných požiadavkách na hoteli
  • odovzdanie/doručenie vstupeniek, ak sú k dispozícii až v meste konania zápasu
  • praktické rady ohľadom miestnej hromadnej / individuálnej dopravy, možností v centre mesta, vhodných podnikoch na stravovanie či posedenie
  • organizácia prehliadky štadióna, kultúrnych pamiatok, miestnych atrakcií – bez zbytočného čakania v radoch na vstupenky
  • príprava špeciálneho doplnkového programu, podľa požiadaviek klienta
  • sprevádzanie klientov počas zájazdu
  • v prípade neočakávaných udalostí je delegát vždy pripravený pomôcť klientovi

Práve posledný bod je ten, vďaka ktorému klienti opakovane vyhľadávajú naše služby. Už niekoľkokrát sa totiž stalo, že počas pobytu v zahraničí boli našim klientom odcudzené kabelky či peňaženky, vrátane dokladov. Či už z nepozornosti alebo v dôsledku nástrah veľkomesta, výsledok je vždy rovnaký, a to návšteva policajnej stanice. 

V takom prípade je delegát doslova dar, ktorý má každý klient v cene zájazdu. Zo skúseností vieme, že vybavenie všetkých náležitostí takéhoto incidentu je bez jazykovo zdatného asistenta nekonečným dohadovaním sa, často bez požadovaného konca.

Na základe spätných väzieb od klientov sme tiež zistili, že delegát často plní úlohu „anjela strážneho“ na mieste ďaleko od domova. Samozrejme sú aj klienti, ktorí organizujú program samostatne a služby delegáta využívajú minimálne. Vyhľadajú ho len pri odovzdaní vstupeniek a prehodia s ním pár slov v hoteli pri raňajkách alebo v meste.

Tiež je rozdiel, či je na zájazde menší počet klientov (2,4, 8) alebo ide o zájazd s desiatkami/stovkami klientov. Snažíme sa o to, aby boli všetci klienti rovnako spokojní. Avšak je potrebné brať na vedomie, že delegát (alebo aj viacerí delegáti na väčších zájazdoch) sa nedokáže „roztrhať“ a musí brať ohľad na väčšinu a zabezpečiť najmä program, ktorý je vopred ponúknutý. 

S našou CK cestujú za športovými zážitkami rôzne typy klientov. Niektorí chcú preskúmať navštívené mesto sami, iní sú najvďačnejší za sprievod skúseného delegáta. CK HokejTour.sk je správna adresa pre všetkých.

Ponuku zájazdov na NHL nádjete TU.