Pomôžte nám zlepšiť sa. Odmeníme vás

Na čítanie nasledujúceho textu vám stačia 3 minúty.

Pomohli ste už Slovensku vyplnením dotazníka k sčítaniu obyvateľov 2021?. V CK HokejTour.sk máme svoje vlastné sčítanie – pomôže nám názor športových fanúšikov a cestovateľov.

PREČO NÁS ZAUJÍMA VÁŠ NÁZOR?

V týchto dňoch by sme sa za klasických okolností tešili zo zájazdov na NHL do New Yorku, Kalifornie či Miami a postupne pripravovali zájazdy na MS v hokeji. Namiesto toho zívajú štadióny prázdnotou a hokejovú radosť nám prináša iba sledovanie obľúbených klubov v TV.

Nezaháľame a voľný priestor chceme využiť na skvalitnenie našich služieb. Aj napriek nepriaznivým okolnostiam v cestovnom ruchu to nevzdávame. Naďalej cítime zodpovednosť voči našim klientom, fanúšikom na sociálnych sieťach a všetkým cestovateľom, ktorí chcú objavovať svet a plniť si svoje želania.

Ak ste sa v predošlej vete našli, máme na vás prosbu. Venujte nám 5 minút času a prispejte k fungovaniu takej cestovnej kancelárii, akú by ste s radosťou v budúcnosti využili.

CHCEM POMÔCŤ A VYPLNIŤ DOTAZNÍK

NA ČO NÁM POSLÚŽIA VAŠE ODPOVEDE?

Ponuku vstupeniek, zájazdov a darčekových poukážok upravujeme podľa spätnej väzby našich klientov od samého vzniku CK v roku 2008. Sme veľmi radi, že referencie od našich spokojných klientov pomohli v rozhodovaní ďalšim záujemcom o naše služby.

Rovnako tak si ceníme príležitosti zlepšiť servis na základe očakávania našich klientov. Rozumieme, že požiadavky záujemcov o služby v cestovnom ruchu sa vyvíjajú a hrdo sa hlásime k cestovkám, ktoré považujú neustále zlepšovanie služieb za svoju povinnosť.

ODMENÍME VÁS 

Vyplnením dotazníka sa z vás stanú symbolicky členovia HokejTour.sk. Spolurozhodovaním na zlepšeniach v našej spoločnosti pomôžete k chodu takej cestovky, akú si športoví fajnšmekri a milovníci cestovania zaslúžia.

Okrem dobrého pocitu máme pre každého zúčastneného pripravený bonus pri nákupe na našom Fan shope. Naviac, zo všetkých zúčastnených v prieskume vylosujeme 15 výhercov atraktívnych suvenírov.

VYPLNIŤ DOTAZNÍK A ZAPOJIŤ SA DO SÚŤAŽE