Navštívte hokejovú show v Žiline a získajte zľavu na hokejové zájazdy

Spojte príjemné s užitočným a pomôžte dobrej veci! Na exhibičnom charitatívnom zápase „Pomáhajme hokejom“ (sobota, 18. 11. 2017 v Źiline) sa predstaví žilinský výber proti HC Olymp Praha na čele s Dominikom Haškom a Martinom Dejdarom. Kúpou lístku na zápas podporíte školy s hendikepovanými mladými deťmi a taktiež mladých nádejných športovcov.

Navvyše – všetky vstupenky sú zlosovateľné v tombole a oprávňujú ich držiteľov k zľave na nákup hokejových zájazdov od CK HokejTour.sk!

https://www.youtube.com/watch?v=P0sgSoaYX_s

Vstupenky

Vstupenky na charitatívny hokejový zápas je možné zákúpiť prostredníctvom Ticketportal.sk. Cena vstupenky je 9 € / osoba.

Nárok na zľavu: 

1. Zľava pre zamestancov KIA – partnera podujatia POMÁHAJME HOKEJOM, dňa 18.11.2017 v Žiline. Cena 6,00 €/ks.

2. Zľava pre rodičov hendikepovaných detí z dvoch základných škôl, pre ktoré pôjde výťažok z predmetného exhibičného charitatívneho hokejového zápasu POMÁHAJME HOKEJOM, dňa 18.11.2017 v Žiline. Cena 6,00 €/ks.

3. Zľava pre zamestnancov mesta Žilina, ktoré je generálnym partnerom predmetného exhibičného charitatívneho hokejového zápasu POMÁHAJME HOKEJOM, dňa 18.11.2017 v Žiline. Cena 4,50 €/ks.

Podrobnosti k akcii CK HokejTour.sk

–  10% zľava na autobusové hokejové zájazdy (napr. https://www.hokejtour.sk/zajazdy/ms-2018-slovensko-vs-cesko-svajciarsko-bus/ )

–  5% zľavu na letecké hokejové zájazdy (napr. https://www.hokejtour.sk/zajazdy/ms-2018-slovensko-vs-cesko-svajciarsko-charter/ )

Pri objednávke stačí uviesť kód „Pomáhajme ďeťom“ a preukázať sa vstupenkou z charitatívnho zápasu. Akcia platí pri objednávke do 31.12.2017.

Tešíme sa na vašu účasť!