Nakúpte v Kauflande a poďte s nami na MS v hokeji!

2 minúty čítania
Autor: Viktor Háber

MS v hokeji vo dvojici, komfortne, na tých najlepších miestach medzi slovenskými fanúšikmi, a to všetko za 30 eur? Verte, že je to možné. Sme najväčším organizátorom zájazdov na vrcholový turnaj v Prahe a Ostrave. Teraz ponúkame jedinečnú príležitosť, ako fandiť našim chlapcom a takmer nič pri tom neutratiť.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram Tik-Tok

FutbalTour 🤝 Kaufland

Vďaka spolupráci s Kauflandom, dlhodobo najväčším a najstabilnejším partnerom reprezentácie, dostaneme na turnaj ešte viac slovenských fanúšikov. Zastrešujeme totiž súťaž o autobusové zájazdy na skupinové zápasy Slovenska proti Nemecku a Lotyšsku.

Podmienky sú jednoduché:
Ak do 17. 4. 2024 uskutočníte v Kauflande nákup v hodnote aspoň 30 eur. Pri ňom musíte použiť Kaufland Card, vyplniť a odoslať súťažný formulár. Budeme vám držať palce, lebo ak sa vám pošťastí, dostanete sa s FutbalTour na jeden z dvoch zájazdov na zápasy hviezdneho slovenského tímu. – viac info o súťaži.

Môžeme očakávať kvalitných hráčov

O svojej účasti na MS v Česku hovoria otvorene Juraj Slafkovský, Šimon Nemec, Martin Fehérváry, Martin Pospíšil a ďalšie hviezdy NHL. Ale i švédskej či fínskej ligy. Slovensko môže mať pod vedením Craiga Ramsayho v Ostrave k dispozícii najhviezdnejší tím za uplynulé roky. A v „domácom“ prostredí šance na medaily stúpajú. Burácajúce tribúny a hlasivky slovenských fanúšikov budú siedmym hráčom na ľade.

Takúto príležitosť si nemôžete dovoliť zmeškať a len to celé presedieť pri TV. Nakúpte v Kauflande za 30 eur a následne už vás čaká komfortný autobus, skúsený delegát a vstupenky na top miesta v Ostravar Aréne. Všetko vám zabezpečíme a vy si tak užijete bezstarostný presun do Ostravy a sledovanie zápasu Slovákov v akcii. Lacnejšie a komfortnejšie to už nejde!