Fotolab prináša klientom HokejTour.sk skvelé výhody

Keď sa spojí jednotka v cestovaní za hokejom a líder v oblasti fotoslužieb, môžu sa klienti oboch spoločností tešiť na skvelé benefity.

logo_sk CeweBestInPrint_05072012_cmyk_100k

Fotografie – spomienky, ktoré pretrvajú

Cestovanie za svetovým futbalom je skvelá príležitosť na zvečnenie vzácnych okamihov. Zvlášť, keď sa na najväčšie európske štadióny vydáte v spoločnosti najskúsenejšej športovej CK na Slovensku.

Tím HokejTour.sk, v spolupráci s delegátmi v mieste konania zápasu, poskytuje NONSTOP kompletný servis od letiskových transferov až po prehliadku štadióna. Zaručene vám tak zostane čas na ničím nerušené snímanie.

Všetkého, od pôvabných uličiek v meste až po súboje na trávniku, z výhľadom z najlepších miest na štadióne.

cibulkova-dortmund-liverpool barcelona_hegedusova Real Madrid zájazd

Darček po návrate domov

Na usmiatych klientov čaká vždy po návrate na Slovensko pracovník našej CK s darčekom na privítanie. Vytlačená spoločná fotografia zo zájazdu v štýlovom fotoráme zaručene poteší.  Pri pohľade na ňu sa priblížia spomenieky so zájazdu, ako keby prebehol len pred týždňom.

barcelona-sagrada san-siro-milan-juve slovensko charterovy let

Akcia na vyvolanie fotiek 

Po návrate z futbalového výjazdu príde skôr či neskôr moment, kedy treba s plnými pamäťovými kartami v telefónoch a fotoaparátoch niečo urobiť. Vytlačená fotografia má v porovnaní s jej digitálnym nástupcom stále svoje čaro.

Aj preto prinášame možnosť tlače prvých 35 ks fotografií vo Fotolabe zdarma. Vybrané zábery stačí nahrať so zľavovým kódom na webe Fotolabu a nechať si ich zaslať na svoju adresu.

mdflt_te_idx_dco

Fotoknihy a fotoobrazy so zľavou

Ak si chcete vytvoriť naozaj unikátnu pamiatku, vlastnoručne si navrhnite fotoknihu. Nemusí byť iba futbalová. Použite fotky z vašej dovolenky, svadby, či vydareného výletu v prírode, a vytvorte si originálnu spomienku, ktorá poteší vás aj vašich blízkych.

Cena fotoknihy sa odvíja od počtu strán. Pri objednávke fotoknihy v hodnote  nad 30 €  máte šancu využiť zľavu 15 €. Podobne sa dá uplatniť zľava 10 € na tlač fotoobrazu.

Ille_800x400

Špičkový servis na celom Slovensku

V moderných predajniach Fotolabu na celom Slovensku stretnete ochotný personál, ktorý odborne poradí pri výrobe fotoknihy, tlači fotiek, alebo nákupe kvalitného fotoaparátu.