CK HokejTour členom prestížnej asociácie i.s.t.a.a.

2 minúty čítania

International Sports Travel Agencies Association (i.s.t.a.a.) je medzinárodná asociácia, ktorá združuje športové cestovné kancelárie z viac ako 50 krajín sveta. Slovensko už od roku 2018 zastupuje aj najväčšia športová CK na Slovensku FutbalTour.sk, ktorá je materskou spoločnosťou pre HokejTour.sk.

 

Čo je i.s.t.a.a?

i.s.t.a.a. je jediná asociácia na svete, ktorá pôsobí globálne a združuje profesionálne organizácie z prostredia cestovného ruchu. Podporuje svojich účastníkov naprieč piatimi kontinentmi, prepája ich a usiluje sa o zviditeľnenie možností investovania v oblasti športového turizmu. Okrem spolupráce poskytuje príležitosti v biznis prostredí a vo vzdelávaní. 

CK HokejTour.sk ako aktívny člen združenia disponuje certifikátom a prístupom do siete i.s.t.a.a. Zároveň má právo hlasovať o skutočnostiach týkajúcich sa fungovania asociácie. Veľkou výhodou združenia je rozvoj a zabezpečenie pozitívnej reputácie športových udalostí.

Výhody pre našich klientov

Vďaka tomuto partnerstvu CK FutbalTour získava nové kontakty a ďalšie znalosti z oblasti športových zájazdov a rozširuje svoju ponuku zájazdov, predovšetkým do netypických a exotických destinácií.

Užite si zájazd bez starostí a povinnosti s plánovaním nechajte na nás.