Top zájazd do New Yorku: TRI zápasy a nezabudnuteľné zážitky

New York je vysnívanou destináciou takmer každého z nás. Odkladali ste návštevu metropoly Spojených štátov amerických na neskôr a ešte stále ste sa nerozhodli, kedy navštívite mesto, ktoré nikdy nespí? Teraz je ten správny čas.

New York – nekonečný prameň zážitkov

Fantastický, rušný, nezabudnuteľný. Áno, aj taký je New York, ktorý vás počas zájazdu pohltí. Čaká na vás veľké množstvo svetoznámych atrakcií, na ktoré budete ešte dlho spomínať.

Pozná ju azda každý. Socha slobody je ikonou celých Spojených štátov a vynechať ju pri návšteve New Yorku by bolo neodpustiteľným hriechom. Navštívite matku všetkých atrakcií osobne alebo si ju vychutnáte počas viac ako hodinovej plavby okolo Manhattanu?

Chcete vidieť celé mesto ako na dlani? Aj túto možnosť vám „Big Apple“ ponúka. Pozriete sa na veľkomesto z Empire State Building, Rockefeller Center alebo z One World Trade Center? Nech už sa rozhodnete pre hociktorú z možností, z výhľadu vám zaručene padne sánka.

Podvečer si určite nenechajte ujsť ďalšie zo zázračných miest. Najpopulárnejšie námestie Times Square vás svojou očarujúcou atmosférou zaručene dostane a večerná prechádzka po Broadwayi bude čerešničkou na torte.

Ak ste fanúšikom umenia a kultúry, v New Yorku si zaiste prídete na svoje. Čaká na vás najväčšie, najstaršie a najznámejšie múzeum v jednom. Návštevu Metropolitného múzea jednoznačne spojte s prechádzkou po nádhernom Central Parku a ak vám stále bude málo, zakončite spoznávanie histórie v Múzeu 9/11, v ktorom si pripomeniete teroristický útok na dvojicu mrakodrapov z 11. septembra 2001.

Okrem NHL aj NBA

Čo tak si okrem hokeja pozrieť aj fantastický basketbal? Ak vám nebude stačiť bohatá hokejová nádielka, potom určite uvítate možnosť navštíviť basketbalový zápas v prekrásnej aréne Barclays Center, v ktorej pôsobí klub z New Jersey Brooklyn Nets.

Tím plný kvalitných hráčov sa nachádza v elitnej osmičke Východnej konferencie, a teda zatiaľ tróni na priečkach zaručujúcich postup do play-off.  Napríklad počas tohto zájazdu do New Yorku môžete vidieť súboj Brooklynu Nets s Detroitom Pistons. Začína sa vám to páčiť? Pokračujeme!

Matka hokejových arén

Najznámejšia aréna na svete. Presne týmto titulom sa pýši legendárna Madison Square Garden. Práve na tomto štadióne si aj vy nájdete svoje miesto a vychutnáte si fantastické hokejové stretnutie, o ktoré sa postarajú domáci newyorskí Rangers. Hokejové hviezdy slávneho tímu priťahujú tisícky fanúšikov. V hale ich môže byť až osemnásťtisíc a z našej vlastnej skúsenosti môžeme povedať, že ide o obrovský zážitok a nikdy nekončiacu show. To jednoducho musíte zažiť.

V akcii všetky newyorské celky

Ponúkame vám posledný tohtosezónny zájazd do New Yorku na prelome marca/apríla.

V poslednom jarnom zájazde 30.3. – 4.4.2020 na vás čaká takáto nádielka:

NY Islanders – Minnesota (31.3. 19:00)
NY Rangers – Philadelphia (1.4 19:30)
New Jersey – Buffalo (2.4. 19:00)

V akcii tak v každom prípade uvidíte všetky tri miestne celky (Rangers, Islanders aj Devils). Čakajú na vás aj hviezdy českého hokeja ako Michael Frolík z Buffala či Jakub Voráček z Philadeplphie alebo hviezdy NHL ako Panarin, Lundqvist či Zuccarello.