Zájazd mesiaca: MS v hokeji s lietadlom plným slovenských fanúšikov

2 minúty čítania

Ľadový hokej je na Slovensku národným športom. Počas majstrovstiev sveta vypukne na dva týždne skutočná hokejová horúčka, celý národ zabudne na všedné starosti, je neskutočne súdržný a reprezentačnému mužstvu fandí s ohromným entuziazmom.

Slovensko má opäť radosť z hokeja

Bronz z olympiády a bez prehry zvládnutý návrat do elitnej kategórie v podaní našich mladíkov, naznačuje výsledky tvrdej práce vedenia slovenského zväzu ľadového hokeja. Najmä úspech v Pekingu vlial eufóriu do žíl slovenských fanúšikov a najmä vytúženú odmenu pre trénera Craiga Ramsayho, ktorý na lavičke našej reprezentácie pôsobí od augusta 2017.

Držiteľ Selke Trophy pre najlepšie brániaceho útočníka z roku 1985, veril svojmu systému a dal príležitosť mnoho novým tváram, ktoré jeho dôveru splatili v spomínanom Pekingu. Viac o úspechoch kanadského trénera sa dočítate v našom článku: Čo ste (ne)vedeli o Craigovi Ramsaym?

Zdroj: IIHF.com

Trojzápas plný emócii, zážitkov a kamarátstiev

O sile hokeja na Slovensku sme sa už mnohokrát presvedčili. Dvojtýždňový ošiaľ okolo hokeja je vidieť na každom rohu, ale tú pravú atmosféru prežívajú tí, ktorí sa rozhodnú navštíviť zápasy MS priamo v dejisku. Okrem športového zážitku takýto výlet prináša nové kamarátstva, dokonalé teambuildingy, upevnenie existujúcich vzťahov a v neposlednom rade životný zážitok.

„K turistom sa však správajú priateľsky a služby sú v tejto krajine na vysokej úrovni“.

Po vydarenej olympiáde zabojujú naši chlapci o medaily v atraktívnych Helsinkách. O tom čo všetko vás na severe čaká sme písali v tomto blogu.

Dátum zápasu: 13.5. – 16.5.2022
Miesto: Ice Hall Arena, Helsinki

Vedeli ste, že?

  • Manon Rhéaume sa stala jedinou ženou v NHL, ktorá nastúpila na zápas v drese Tampa Bay Lightining. V septembri 1992 odchytala prvú tretinu zápasu v ktorej inkasovala 2-krát.
  • Jaroslav Drobný vybojoval s reprezentáciou Československa zlato na MS v hokeji 1947 a zároveň je víťazom tenisového turnaja Wimbledon z roku 1954
  • Keď boli MS v hokeji v Bratislave a Košiciach v roku 2011, išlo o historický ročník. Bolo to naposledy, čo sa majstrovstvá sveta konali vo formáte štyroch štvorčlenných skupín

Pripomeňme si zisk bronzových medailí naších hokejistov v zápase so Švédskom: Zápas o bronz –  ZOSTRIH

Lepšie 1x vidieť ako 100x číťať

Na našom Facebooku, Instagrame a v blogoch vám ukážeme všetko, čo zažívajú naši klienti počas zájazdov.

Hokejový štadión Helsinki Ice Hall arena (fínsky Helsingin jäähalli), sa po rozhodnutí vedenia IIHF stal novým dejiskom skupiny A (namiesto pôvodnej Hartwall Arény). S kapacitou 8 200 divákov sa podobá košickej Steel Aréne, kde sa paradoxne vďaka nižšej kapacite, podarilo vytvoriť „dusnú“ atmosféru na tribúne

Chceli by ste zažiť podobný zájazd aj vy? Vyberte si z našej ponuky a doprajte si nefalšovaný športový zážitok na vlastnej koži. Porzire sa ako to žilo na posledných MS s účasťou divákov v Košiciach:

Odporúčame:
Charter na trojzápas Slovenskej reprezentácie: SVK – Kanada, SVK – Nemecko, SVK – Francúzsko
NHL v Prahe: Nashville Predators – San Jose Sharks (sobota al. nedeľa)
Darčeková poukážka – zájazd na Slovensko

KOMPLETNÚ PONUKU VŠETKÝCH ZÁPASOV NA MS NÁJDETE TU.