Vyhraj lístky na MS v hokeji 2020, poď na zápas HK Nitra a zapoj sa!

Aj vy chcete zažiť atmosféru hokejových majstrovstiev sveta na vlastnej koži? My vám tento sen vieme splniť. Stačí sa zapojiť do tomboly na zápase HK Nitra – HC Slovan Bratislava (hrá sa 14. februára) a si v hre o dva lístky na MS v hokeji 2020 a ďalšie hokejové suveníry! Tombolové lístky si viete kúpiť za 1 € od našich hostesiek na štadióne alebo pred ním. Oblečené budú v modrých tričkách a mikinách HokejTour.sk. Majstrovstvá sveta sú na programe vo Švajčiarsku. Slovensko sa predstaví v A skupine, ktorá nájde domov v meste Lausanne.

Čo všetko vám toto mesto ponúkne si môžete prečítať v našom blogu. Okrem hokeja sa môžete tešiť na kultúrne pamiatky, historické mesto a čarovné výhľady na krásnu švajčiarsku prírodu.

HokejTour.sk sa v spolupráci s HK Nitra rozhodol usporiadať tombolu priamo počas zápasu so Slovanom z viacerých dôvodov. Všetky vyzbierané peniaze pôjdu na podporu klubovej mládeže. Mladé hokejové talenty treba predsa podporiť. Pri nedávnom zápase s Banskou Bystricou sme vyzbierali sumu 500 €, z ktorej sa nitrianska mládež určite teší. Fanúšikov taktiež vyzbrojíme hokejovými suvenírmi, ktoré sa v tombole dajú vyhrať.

Najväčším lákadlom budú 2 lístky na veľmi zaujímavý zápas Slovenska s Českom. Na celkom určite vypredanom štadióne si užijete búrlivú hokejovú atmosféru. Naši chlapci budú potrebovať aj vaše hlasivky, aby v susedskom derby zvíťazili. Tešíme sa na vás na zápase Nitry so Slovanom 14. februára.

Ďalšie zájazdy a lístky na MS v hokeji 2020 nájdete v našej ponuke.