VIDEO Tatarove čarovné ruky, strelil parádny gól

Slovenský útočník Tomáš Tatar sa znovu zviditeľnil. V zápase, v ktorom si vyrovnal kariérne bodové maximum (58), sa prezentoval jedným gólom a asistenciou. Bol teda pri všetkom, čo Montreal vyprodukoval. Canadiens sa dostali rýchlo do dvojgólového vedenia, ale napokon v stretnutí nezískali ani bod. Rangers zapli v poslednej tretine turbo a domácich absolútne prevalcovali. Finálny výsledok 2:5 bol krutou fackou.

Tatara môže tešiť aspoň jeho skvostný gól, aj keď po zápase pochopiteľne nadšený nebol. Po rýchlom presune hry do útočného pásma sa sám rútil na brankára Georgijeva. Pohybom tela a rúk ho dokonalo rozhodil a zakončoval prakticky do prázdnej bránky. Naozajstný skvost.

„Neviem, čo mám na to povedať. Nemôžeme takto vybuchnúť. Odohrali sme skvelých 40 minút. Boli sme spokojní s našou hrou a potom sme v tom prestali. Oni nezačali hrať lepšie, neviem, v čom to bolo, asi sme sa báli dotiahnuť ten zápas. Niečo sa musí zmeniť. Takéto niečo už nemôžeme dopustiť,“ povedal Tatar po prehratom zápase.