VIDEO Chára oprášil streleckú hokejku, bomba od modrej skončila gólom

42-ročný Zdeno Chára znovu ukázal, že jeho delovky od modrej vedia byť aj gólové. Obrovitý slovenský obranca sa postaral po Davidovi Pastrňákovi o druhý gól Bostonu. Kapitán tímu sa dostal k puku na hranici útočného pásma, napriahol a vyslal na bránku poriadnu bombu. Puk ešte zmenil smer, čo nechalo brankára Grubauera bez šance na úspešný zákrok. Pre Cháru to bol prvý bod v sezóne, na ľade strávil takmer 21 minút.

Hoci mali Bruins z dispozícii vedenie 2:0, zo stretnutia nebrali ani bod. Colorado prekonalo Jaroslava Haláka trikrát a raz skórovalo do prázdnej bránky, zatiaľ čo Boston už gólové oslavy nezažil. „Bojovali sme, ale v tejto aréne sa hrá ťažko. Väčšinu zápasu sme hrali dobre, ale predsa je to smutný záver štvorzápasového tripu. Mali sme dvojgólové vedenie, nestačilo to. Musíme to hodiť za hlavu a sústrediť sa na ďalší zápas,“ povedal Halák po prehratom zápase.

Ak chceš vidieť hviezdy Bostonu na čele so Zdenom Chárom na vlastné očí, poď na náš zájazd spojený s plavbou po Karibiku!