Najlepší darček je zážitok. Teraz aj s bonusom

3 minúty čítania

Máte v okolí športových nadšencov, ktorí nevynechajú ani jeden zápas svojho tímu v televízii? Poznáte niekoho, kto má nesplnený cestovateľský sen? Darujte k sviatku, výročiu, na Vianoce alebo len tak pre radosť originálne prekvapenie a doprajte svojim blízkym zážitky na celý život. 

Veľmi sa tešíme vášmu neutíchajúcemu záujmu o zážitkové cestovanie na športové podujatia. Po otvorení hraníc do USA pre cestovateľov z Európy evidujeme najviac záujemcov o zájazdy do New Yorku, Kalifornie a na Miami.

Naši skúsení delegáti vám pripravia zážitok vášho života. Za 5-10 dní za morom uvidíte najzaujímavejšie atrakcie, ochutnáte lokálne jedlá a naživo môžete fandiť svojmu obľúbenému klubu v NHL, NBA alebo NFL.

DARČEKOVÉ POUKÁŽKY S BONUSOM

Pri objednávke darčekovej poukážky od 23. novembra do 23. decembra 2021 v hodnote minimálne 400 € vám pošleme ako bonus zdarma ponožky + šál z nášho FANshopu podľa vášho výberu.

Darčekové poukážky môže obdarovaný použiť na nákup zájazdov (obsahuje dopravu, ubytovanie, vstupenku, delegáta) ale aj na samostatné vstupenky (obsahuje vstupenku a asistenčné služby).

Platnosť darčekových poukážok  je až do 31.12.2022. Obdarovaní sa tak nemusia ponáhlať s využitím darčeka. Na dobré veci (a zážitky) si vraj treba počkať, v dnešnej dobe to platí dvojnásobne.

KOMPLETNÚ PONUKU PONOŽIEK A ŠÁLOV TU.

POSTUP PRI OBJEDNÁVKE

  1. Vyberte si zápas z našej ponuky alebo ľubovoľnú čiastku, ktorú chcete darovať (bonus je aktívny pri čiastke nad 400 €)
  2. Pripravte si originálne venovanie, ktoré chcete uviesť na poukážke
  3. Vyplňte nasledujúci formulár (v poslednom bode napíšte zápas / hodnotu poukážky a venovanie)
  4. E-mailom vám pošleme faktúru a po jej uhradení vám obratom doručíme poukážku v elektronickej forme (na žiadosť aj poštou na adresu)
  5. V prípade objednávky v hodnote 400 € a viac vám poštou pošleme ponožky + šál podľa vlastného výber (pri úhrade faktúry za poukážku do 15. 12. garantujeme doručenie do 23. 12. 2021)
  6. Obdarovaný použije poukaz pri výbere vstupenky alebo zájazdu z našej ponuky
  • Toto pole je pre validačné účely a mal by zostať nezmenený.

KOMPLETNÚ PONUKU ZÁJAZDOV NÁJDETE TU.