Slovan Bratislava začal v KHL bodovať, vďaka víťaznej šnúre získate až 50€!

Jediný slovenský zástupca v KHL sa konečne rozbehol! HC Slovan Bratislava zaznamenal pomalší štart do sezóny, no teraz je všetko inak. Klub sa odlepil z dna tabuľky. Momentálne aktívne bojuje o účasť medzi postupovou osmičkou. Tabuľka je extrémne nahustená, každý bod mení poradie.

Využite jedinečnú zľavu 50€ na všetky zájazdy Slovana! Počas rezervácie stačí spomenúť zľavový kód Slovan50. Pozor, akcia platí iba do konca októbra 2018!

Slovan vďačí za tabuľkový vzostup dobrej forme. Vyhral päť stretnutí v rade, i keď ani jedno nebolo jednoduché. Je jasné, že každá výhra stála hráčov mnoho síl. Na druhej strane každý triumf doleje potrebné sebavedomie a radosť z dobre odvedenej práce. Fanúšikovia toto odhodlanie taktiež cítia a chodia na zápasy vo väčšom počte.

HokejTour.sk sa vďaka nevídane dlhej víťaznej sérii rozhodol odmeniť každého fanúšika, ktorý vycestuje na jeden zo zájazdov Slovana. Rozhodnúť sa môžete pre zájazd na stretnutie s najsilnejším klubom KHL SKA Petrohradom alebo s fínskym Jokeritom. Krásne Helsinky rozhodne stoja za návštevu. V hlavnom meste Ruska si môžete vybrať súboje s CSKA Moskva alebo s druhým moskovským tímom Spartakom. Ochutnať môžete aj čaro Rigy, kde si Slovan zmeria sily s miestnym Dinamom.