Slováci prerazili vo svete, pochvaľuje si aj hviezdny Zdeno Chára

Nie každý deň sa stane, že niekto z nášho malého Slovenska príde s novinkou, ktorá prerazí vo svete. Presadiť sa v dnešnej dobe, kedy už existuje konkurencia snáď na všetko, je veľmi náročné. Ak však máte dobrý nápad a idete si za svojim, aj sny sa môžu plniť. Príkladom môže byť Specter hockey tape.

Všetko sa mení extrémne rýchlo. Pokrok sa nedá zastaviť. Kde sa ale podela inovatívnosť v hokejových páskach na čepeľ hokejky? V tomto smere je to stále o tom istom a zmena nechodila. SPECTER HOCKEY to však zmenila a získava stále viac priaznivcov vďaka zaujímavej novinke. Vďaka páske má hráč lepšiu a rýchlejšiu strelu, vydrží dlhšie ako tradičná páska a hráč si ju môže navrhnúť vo vlastnom dizajne.

Specter hockey tape vyskúšalo viacero zvučných mien, dokonca s ňou hrali aj niektorí hráči na ZOH 2018. Na hokejke ju má aj slávny Zdeno Chára, Tomáš Záborský, Roman Josi, Milan Gulaš, Juraj Valach a ďalší. Kúpiť sa dá priamo na webe www.specterhockey.sk alebo vo viac ako 200 predajniach v Česku a na Slovensku.

HokejTour.sk rád spája sily s ambicióznymi a hlavne kvalitnými firmami, akou SPECTER HOCKEY rozhodne je. Aj preto sme si spoločne pripravili pre našich fanúšikov Veľkú Hokejovú Súťaž, ktorá odštartuje už v pondelok 6. mája o 20:02. Sledujte pozorne naše sociálne siete a zapojte sa do boja o parádne hokejové ceny!