Reakcia CK HokejTour.sk na vyhlásenie mimoriadnej situácie

Vážení klienti, priatelia, kolegovia a partneri,

všetci vnímame aktuálnu situáciu ohľadom opatrení v snahe zabrániť šíreniu koronavírusu na Slovensku aj v zahraničí. Reštrikcie sú na mieste a iba málokto si ich dovolí spochybňovať.

Radi by sme Vás opätovne informovali, že CK HokejTour.sk naďalej pracuje na riešení vzniknutej situácie a komunikuje so všetkými partnermi: klientmi, klubmi, hotelmi, leteckými spoločnosťami, dodávateľmi, poisťovňami a v neposlednom rade aj so štátom, aby sme Vám boli schopní podať ďalšie informácie. Na našej otvorenej komunikácii neplánujeme nič meniť.

Je veľmi náročné poskytnúť Vám ihneď relevantné informácie a odpovede, keď sa situácia mení doslova z hodiny na hodinu. Na najčastejšie otázky, či sa bude konať Vami objednané športové podujatie, či sa uskutoční Váš zájazd v marci, apríli, máji, júni alebo či a kedy Vám budú vrátené Vaše peniaze za vstupenky a zájazd, ktoré máte u nás objednané, v tomto momente nedokážeme odpovedať. Pracujeme na tom, aby sme čo najskôr vyriešili všetky záležitosti a refundácie. Sme však rovnako závislí aj na tom, kedy budú refundácie od všetkých vyššie uvedených partnerov vrátené nám.

Ďalší vývoj samozrejme sledujeme a budeme sledovať. Ale závisí od množstva okolností, ktoré my ako CK nedokážeme ovplyvniť a rozhoduje sa o nich už na úrovni štátov a ich nariadení. Vyhlásená mimoriadna situácia je skutočnosť, na ktorú nie je a nemôže byť vopred pripravená žiadna inštitúcia a spoločnosť. Odpoveďami, riešeniami ani personálne.

Preto Vás prosíme o trpezlivosť pri riešení Vašich požiadaviek, ktoré adresujte na našu CK a našich pracovníkov. Pracujeme na maximum a na nikoho z Vás nezabudneme. Sme neustále k dispozícii, odporúčame kontaktovať nás hlavne emailom alebo prostredníctvom kontaktného formulára na webe. Môžete nás kedykoľvek kontaktovať. Nezabúdajte však prosím na to, že o Vás vieme, Vašu požiadavku evidujeme a nemusíte nám ju pripomínať opakovane. Nikoho neignorujeme.

Prosíme Vás, zachovajte pokoj, dodržujte inštrukcie a zostaňte v bezpečí. Všetci si želáme návrat do normálneho života, v ktorom chceme slobodne a v zdraví žiť, cestovať a podnikať.

V menej celej CK HokejTour, ďakujeme.