Majstrovstvá sveta klopú na dvere, VIDEO dychberúcich momentov ako lákadlo

Organizačný výbor 2019 IIHF majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji pripravil video, ktoré vás nažhaví pred blížiacimi sa MS v ľadovom hokeji. Zachytáva tváre hráčov i fanúšikov v rôznych situáciách s rôznymi emóciami. A práve o tom je hokej a obzvlášť vrcholové podujatie svetového významu, ktorým hokejové majstrovstvá sveta určite sú. Hokej je aj o silných emóciách, či už na ľade alebo v hľadisku.

„Video zachytáva radosť, smútok, napätie, túžbu i sklamanie. Hokejové tváre hráčov aj fanúšikov sú plné emócií, keď spoločne bojujú o každý centimeter ľadu, keď spolu bojujú o víťazstvo. Vzdávame hold slzám šťastia aj zármutku, vášnivému hnevu aj neskrotnému nadšeniu,“ priblížil základnú myšlienku videa Executive Creative Director agentúry Wiktor Leo Burnett Peter Kačenka.

Nové „promo“ video využijú organizátori na propagáciu majstrovstiev doma i v zahraničí. Práve z tohto dôvodu pripravili okrem slovenskej i anglickú verziu. Oficiálne video má dĺžku 60 sekúnd, tvorcovia pripravili i jeho 30-sekundovú modifikáciu.

Na hokejové majstrovstvá v Bratislave a Košiciach vás zoberie aj HokejTour.sk