Hokejové MS 2019 už klopú na dvere, v hľadisku musí vypuknúť peklo!

Hokejové majstrovstvá sveta 2019 už klopú na dvere. Základné skupiny sa budú hrať v Bratislave a Košiciach. Veľkolepá oslava hokeja vypukne už 10. mája. Na Slovensko čaká hneď na úvod veľká prekážka. V otvárací deň si zmeria sily so silným výberom USA a deň na to narazí na vždy nepríjemných Fínov.

V hľadisku to bude celkom určite žiť, veď po lístkoch sa iba tak zaprášilo. Na zápasoch domácej reprezentácie bude celkom určite vypredané a rovnako tomu bude aj v stretnutiach hokejových veľmocí. Kapacita je bohužiaľ obmedzená a záujem o domáce MS je obrovský.

Slovensko má aj vďaka posilám zo zámoria reálne šance na postup do vyraďovacej časti. K tomuto cieľu ho budú hnať aj davy fanúšikov. Zlatá generácia hokejistov už zavesila korčule na klinec, a preto je potrebné, aby to boli práve domáci fanúšikovia, ktorí hráčov vyburcujú k nadľudským výkonom. Jedine tak môže malé Slovensko pomýšľať nad postupom. V roku 2011 trval domáci hokejový sen o medaile iba krátko, teraz je tu šanca na reparát. Aby to na štadiónoch skutočne vyzeralo na výhodu domáceho prostredia, každý by mal byť správne vyzbrojený. Šály, dresy, vlajky či iné – správny fanúšik musí poriadne vyzerať a pridať k tomu aj svoje hlasivky. Všetky tieto veci nájdeš v našom E-shope, alebo sa zapoj do našich súťaží pred majstrovstvami sveta a vyhraj ich!

Slovensko bude bojovať postupne s týmito súpermi: USA (10.5.), Fínsko (11.5.), Kanada (13.5.), Nemecko (15.5.), Francúzsko (17.5.), Veľká Británia (18.5.), Dánsko (21.5.).

A-skupina (Košice):
Kanada, USA, Fínsko, Nemecko, Slovensko, Dánsko, Francúzsko, Veľká Británia

B-skupina (Bratislava):
Švédsko, Rusko, Česko, Švajčiarsko, Nórsko, Lotyšsko, Rakúsko, Taliansko