Darčeková poukážka – zaručená nádielka nezabudnuteľných zážitkov

Každý to pozná. Medzi doručenou poštou sa objaví pozvánka na oslavu okrúhlych narodenín alebo prichádzajú Vianoce. Oslávenec je dobrý kamarát alebo rodina a vy sa už začínate tešiť, ale prichádza problém.

Aký darček dať človeku, ktorý si dokáže kúpiť všetko, čo potrebuje? Klasické darčeky ako fľaša alebo sú tuctové a ničím výnimočné. Ale je tu aj iná alternatíva.

Čo tak ponúknuť oslávencovi darček v podobe zážitku, na ktorý určite dlho nezabudne? Čo tak obdarovať oslávenca darčekovou poukážkou na hokejový zájazd?

AKCIA: VIANOČNÉ DARČEKOVÉ POUKÁŽKY SO ZĽAVOU

Potešte blízkych originálnym vianočným darčekom a ušetrite

  • 500 € poukážka teraz iba za 400 € (ušetríte 100 €)
  • 250 € poukážka teraz iba za 200 € (ušetríte 50 €)
  • 100 € poukážka teraz iba za 90 € (ušetríte 10 €)

Akciové vianočné poukážky je možné objednať 18. 11. – 23. 12. 2019

Darčeková poukážka s vianočnou zľavou sa dá uplatniť len na ponuku HokejTour.sk / FutbalTour.sk / FANshop FutbalTour.sk v kalendárnom roku 2020. Poukážky v hodnote 250 a 500 eur je možné použiť len na nákup zájazdov, 100-eurovú poukážku možno uplatniť v prípade vstupeniek, zájazdov a produktov z FANshopu. Viac informácií k vianočnej akcii k darčekovým poukážkam nájdete TU. Upozorňujeme, že zľavy a akcie nie sú navzájom kombinovateľné.

POSTUP PRI OBJEDNÁVKE

  1. Vyberte si zápas z našej ponuky alebo ľubovoľnú čiastku, ktorú chcete darovať
  2. Pripravte si originálne venovanie, ktoré chcete uviesť na poukážke
  3. Vyplňte nasledujúci formulár (v poslednom bode napíšte hodnotu poukážky a venovanie)
  4. E-mailom vám pošleme faktúru a po jej uhradení vám obratom doručíme poukážku v elektronickej forme(na žiadosť aj vo fyzickej poštou) alebo si poukážku môžete prebrať osobne na našej adrese
  5. Obdarovaný použije poukaz na nákup zájazdu alebo vstupenky z našej bohatej ponuky
  • Toto pole je pre validačné účely a mal by zostať nezmenený.

 

Najnižšia hodnota poukážky môže byť 100 eur (aby bolo možné využiť vianočnú zľavu). Sumu na vianočnej darčekovej poukážke je možné prispôsobiť (aby sa uplatnila zľava, napr. poukážka v hodnote 300 eur – zaplatíte 250 eur). V prípade poukážky s hodnotou vyššou ako 500 eur zľava 100 eur zostáva.

Darčeková poukážka s vianočnou zľavou sa dá uplatniť len na produkty v kalendárnom roku 2020. Poukážky v hodnote 250 a 500 eur je možné použiť len na nákup zájazdov, 100-eurovú poukážku možno uplatniť v prípade vstupeniek, zájazdov a produktov z e-shopu.

Na jedného klienta (účastníka zápasu) sa môže použiť len jedna darčeková poukážka. V prípade e-shopu sa na nákup všetkého sortimentu môže využiť taktiež len jedna darčeková poukážka, a to v hodnote 100 eur.

 

VŠETKO O DARČEKOVÝCH POUKÁŽKACH

Koľko ľudí, najmä hokejových fanúšikov, celý život túži vidieť svoj obľúbený veľkoklub naživo, ale reálne sa im to nikdy nepodarí.

Avšak pokiaľ dostane človek takúto darčekovú poukážku, určite ju využije. Následne sa často stáva, že konkrétna poukážka skončí na stene zarámovaná a pripomína oslávencovi netradičný darček.

Vybavenie darčekovej poukážky? Len niekoľko minút. Stačí si vybrať z bohatej ponuky zájazdov alebo ľubovoľnú čiastku, vymyslieť venovanie a všetko ostatné sa postaráme my! Formulár nájdete na tejto podstránke.

Pozrite si vizuál darčekovej poukážky, ktorý vám prispôsobíme na mieru. Kompletnú ponuku zájazdov nájdete TU.

VŠETKO O DARČEKOVÝCH POUKÁŽKACH