Čarovný New York plný hokejovej akcie, vyhrajte zájazd pre dve osoby!

Hokejové zájazdy do New Yorku patria medzi naše najobľúbenejšie služby. Do „Veľkého jablka“ sme poslali niekoľko stoviek spokojných klientov a teraz si ho môžete užiť aj vy, a to zadarmo! Zapojte sa do našej súťaže a dvoch z vás zoberieme s nami do New Yorku. My sa postaráme o letenky, ubytovanie aj vstupenky na zápasy NHL. To všetko pod dozorom nášho skúseného delegáta, ktorý vám vždy rád pomôže a ukáže všetko, čo treba v tomto čarovnom meste vidieť.

Môžete sa tešiť na prechádzky jedným z najpopulárnejších miest. Socha slobody, Wall Street, Central park, Madison Square Garden, Empire State building, Rockefellerovo centrum či Times Square. Vidieť stihnete všetko a okrem toho si užijete najlepší hokej na svete! Priamo na štadióne budete môcť fandiť hviezdam NHL.

Vyhrať zájazd pre dve osoby do New Yorku môžete vďaka veľkej rotunde v OC Eurovea v Bratislave. V jej vnútri uvidíte panorámu zrejme najznámejšieho amerického mesta. Stačí sa v nej odfotiť a možno práve na vás sa usmeje šťastie a vyhráte!

Ako sa zapojiť do súťaže?

  1. Odfoťte sa s panorámou New Yorku v pozadí v OC Eurovea
  2. Fotku zverejnite na vašom instagram ako príspevok s hashtagom #CestujemSFutbaltourom
  3. Súťaž trvá do 25. marca 2019. Výstavu pripravila CK FutbalTour.sk v spolupráci s CEWE