BLACK FRIDAY: Výber najlepších zájazdov za výhodné ceny

Zájazdy, o ktoré je obrovský záujem, sme počas Black Friday cenovo zmrazili na najnižších cenách! Limitovaná ponuka platí iba do pondelka 26. novembra, preto neváhajte a využite TOP ceny na trhu! V našich zájazdoch máte zahrnuté letenky, vstupenky na zápasy, ubytovanie aj delegáta!

#1 Fantastický TROJzápas v New Yorku | 1150€ | 5-12. február

Letecký zájazd na päť nocí v New Yorku je rozhodne kráľom našej ponuky. Za bezkonkurenčne najnižšiu cenu na trhu môžete nasať čaro najznámejšieho veľkomesta Ameriky. Hlavným bodom programu budú až tri zápasy NHL, počas ktorých príde do slávnej Madison Square Garden Boston Bruins. V tomto klube hráva Zdeno Chára, Jaroslav Halák a taktiež český supertalent David Pastrňák.

Rezervujte si letecký zájazd do New Yorku TU

#2 Slnečná Kalifornia s tromi zápasmi + NBA v cene | 1450€ | 1-9. marec

Keď bude na Slovensku poriadna zima, vy môžete objavovať slnečnú Kaliforniu. Krásne pláže a možnosť preletieť sa vrtuľníkom či preháňať sa krajinou na motorkách. Ponuka je nabitá! Vychutnáte si až tri zápasy NHL a k tomu vám zadarmo pribalíme jeden zápas NBA.

#3 Čarovná Moskva a napätie KHL | 390€ | 14-17. február

Jediný slovenský zástupca v KHL vyrazí na ľad TOP tímu KHL. V hlavnom meste Ruska bude o elektrizujúcu atmosféru zaručene postarané. Fandiť Slovanu Bratislava v zápase s gigantom CSKA Moskva môžete naživo priamo na tribúne! Okrem hokeja vás bude mestom sprevádzať skúsený delegát, ktorý vám ukáže tie najlepšie miesta v Moskve.