Ako bude vyzerať cestovanie na hokej v roku 2021? Klienti CK HokejTour.sk budú vždy vo výhode

Na čítanie nasledujúceho textu vám stačia 3 minúty.

Využite našu garanciu vrátenia peňazí a starosti s neustálymi zmenami v cestovnom ruchu nechajte na nás. V nasledujúcom texte nájdete naše odpovede na tri najčastejšie scenáre, ktoré môžu ovplyvniť naplánovaný zájazd na športové podujatie v roku 2021.

SCENÁR #1: ZÁPAS SA ODOHRÁ BEZ DIVÁKOV

Tento scenár sa opakoval v roku 2020 najčastejšie. Hranice boli otvorené, letiská fungovali no usporiadatelia zápasu sa rozhodli vylúčiť fanúšikov z tribún. S takouto možnosťou rátame aj v roku 2021, preto má každý klient CK HokejTour.sk už pri objednávke zájazdu na výber:

a) Užiť si zájazd aj bez návštevy športového podujatia, s automatickým vrátením sumy za vstupenku. Za množstvo odrieknutých stretnutí, osláv a dovoleniek v nedávnom období si niekoľkodňový relax zaslúžite. Preto vám naši delegáti radi pripravia náhradný program, počas ktorého si dokonale odpočiniete a nabijete sa pozitívnou energiou do ďalších mesiacov.

b) Zvoliť si náhradný termín zájazdu. Už pri objednávke zájazdu vám radi preveríme možnosti zmeny termínu alebo destinácie pôvodnej letenky a vyčíslime príplatok za túto nadštandardnú formu letenky. Zaplatenú sumu za hotel a vstupenku na športové podujatie vám automaticky vrátime späť, alebo pripravíme voucher na nákup zájazdu v budúcnosti.

SCENÁR #2: ZÁKAZ CESTOVANIA

Takzvaný „lockdown“ znamená stop medzinárodnému (a často aj lokálnemu) pohybu. Aj v tomto prípade vám zaplatenú sumu za hotel a vstupenku na športové podujatie automaticky vrátime späť, alebo pripravíme voucher na nákup zájazdu v budúcnosti.

Letecké spoločnosti refundujú hodnotu letenky väčšinou vo forme kreditu na ďalšie lety. S využitím kreditu a výberom vhodného náhradného zájazdu vám radi pomôžeme ihneď, ako sa uvoľní zákaz cestovania. Spolu so zaplatenou sumou za hotel a vstupenku sa vám tak vráti kompletná suma zájazdu. 

SCENÁR #3: ÚČASTNÍK ZÁJAZDU NEMÔŽE CESTOVAŤ

Objektívne dôvody pre ktoré nemôže účastník zájazdu vycestovať pokrýva naše špeciálne cestovné poistenie. Okrem poistného krytia v štandardnom cestovnom poistení obsahuje naviac storno zájazdu až do výšky 90 % z ceny zájazdu. Storno zájazdu je uznateľné za nepredvídateľných okolností, ktoré poistený nevedel ovplyvniť (napr. choroba poisteného vrátane COVID-19, úraz poisteného, autonehoda poistného na ceste na letisko).

A na záver najžiadanejší scenár a želanie pre rok 2021 v jednom – aby sa každý naplánovaný zájazd odohral podľa našich predstáv. Za náročný rok 2020 si to každý športový nadšenec či cestovateľ zaslúži. Do skorého videnia na cestách.

Máte otázky alebo požiadavky? Vyplňte nasledujúci formulár a čoskoro vás budeme kontaktovať

  • Toto pole je pre validačné účely a mal by zostať nezmenený.