AKCIA na darčekové poukážky, prekvapte najkrajším darčekom – zážitkom

Každý to pozná. Medzi doručenou poštou sa objaví pozvánka na oslavu narodenín alebo sa blíži výročie či iný sviatok. Oslávenec je dobrý kamarát alebo rodina a vy sa už začínate tešiť, ale prichádza problém.

Aký darček dať človeku, ktorý si dokáže kúpiť všetko, čo potrebuje? Klasické darčeky sú tuctové a ničím výnimočné. Ale je tu aj iná alternatíva.

Čo tak ponúknuť oslávencovi darček v podobe zážitku, na ktorý určite dlho nezabudne? Prekvapte ho darčekovou poukážkou na hokejový zájazd!

AKCIA: DARČEKOVÉ POUKÁŽKY SO ZĽAVOU

Potešte blízkych originálnym darčekom a ušetrite

  • 500 € poukážka teraz iba za 400 € (ušetríte 100 €)
  • 250 € poukážka teraz iba za 200 € (ušetríte 50 €)
  • 100 € poukážka teraz iba za 90 € (ušetríte 10 €)

Akciové darčekové poukážky je možné objednať 9. 3 – 31. 5. 2020. Sú využiteľné na kompletnú ponuku CK HokejTour.sk od 1. 6. 2020 do 31. 5. 2021

Poukážky v hodnote 250 a 500 eur je možné použiť len na nákup zájazdov, 100-eurovú poukážku možno uplatniť v prípade vstupeniek, zájazdov a produktov z FANshopu. Na jedného klienta (účastníka zápasu) sa môže použiť len jedna darčeková poukážka. V prípade e-shopu sa na nákup všetkého sortimentu môže využiť taktiež len jedna darčeková poukážka, a to v hodnote 100 eur. Viac informácií k akcii k darčekovým poukážkam nájdete TU. Upozorňujeme, že zľavy a akcie nie sú navzájom kombinovateľné.

Koľko ľudí, najmä hokejových fanúšikov, celý život túži vidieť svoj obľúbený veľkoklub naživo, ale reálne sa im to nikdy nepodarí. Avšak pokiaľ dostane človek takúto darčekovú poukážku, určite ju využije.

Vybavenie darčekovej poukážky? Len niekoľko minút. Stačí si vybrať z bohatej ponuky zájazdov alebo ľubovoľnú čiastku, vymyslieť venovanie a všetko ostatné sa postaráme my! Formulár nájdete na tejto podstránke.