5 dôvodov prečo vycestovať na MS v hokeji v Dánsku

Opäť sa blíži ten čas, kedy nie je výnimočné vidieť na ulici slovenské vlajky, pod oknami počuť výkriky Slovenskooo, kedy sa na pár hodín vyprázdnia ulice a rozblikajú obrazovky a kedy zasa celá hokejová republika verí, že Bože dá…

Ako každý rok v máji, aj teraz sa uskutočnia MS v hokeji. Ich hostiteľom bude Dánsko a ak sa opäť chystáte stráviť šampionát ležiac pred obrazovkou, pripravili sme si pre vás 5 dôvodov pre ktoré by ste sa mali z pohovky zdvihnúť a tohtoročné MS si užiť priamo na štadióne v Kodani. Poďte s nami na hokej!

#1: Kodaň je bližšie, ako by ste mysleli

Možno sa to nezdá, veď Dánsko je považované za Škandináviu a tá je predsa ďaleko na severe. Dánsko ale klame telom. Status severanov síce potomkom Vikingov nikto neberie, ale inak Dánsko leží hneď za Nemeckom. Z Bratislavy je letecky dostupné za hodinku a pol čo je naozaj blízko aj pre necestovateľsky založených fanúšikov. Autobusom to je cca 12 hodín a to s dobrou partiou a v skvelej atmosfére utečie rýchlejšie než stihnete zakričať góóóóól.

#2: Premiérovo v Dánskom kráľovstve

V Dánsku sú hokejové majstrovstvá sveta prvýkrát a tak si môžete byť istí, že to bude naozaj parádna show. Stačí si spomenúť, aké úžasné to bolo po prvýkrát u nás. Dáni sa na MS svedomito pripravujú, postavili supermodernú hokejovú arénu a naozaj sa tešia na to, že budú môcť hostiť svetovú, hokejovú špičku. Na tribúnach to bude žiť a navyše Dáni majú aj slušný tím, takže si trúfajú vystreliť motykou. Tento rok nezáujem ľudí o hokej určite nehrozí.

#3: Kodaň je najlepšie mesto na svete

Hygge asi poznáte však? Ak nie, partnerka vám ho určite vysvetlí. Jednoducho Dáni sú spokojný, pohodový národ a ich úžasné hlavné mesto je toho dokonalým dôkazom. Krajšiu, účelnejšiu a milovanejšiu metropolu len tak ľahko nenájdete. Či už sa vyberiete do krásneho mestského prístavu, k slávnej soche Malej morskej víly, najstaršieho zábavného parku Tivoli alebo sa len budete prechádzať historickými uličkami Kodane, všade budete cítiť pozitívnu energiu. A ak je vo vás stále kúsok dieťaťa, nezabudnite, Dánsko je krajina LEGA, tak sa nezabudnite zabaviť.

#4: Nový tím s novým trénerom

Dánsko je síce skvelé, ale na hokej ideme kvôli Slovákom. Nový tréner, nový tím a potenciál, ktorý sme naznačili na OH určite každého pravého fanúšika nenechávajú chladným. Naši reprezentanti určite spravia všetko preto, aby dali svojim verným zabudnúť na nepodarený minulý rok a v atraktívnej skupine sa pobijú o čo najlepší výsledok. Bude to boj o každý meter ľadu a každé hlasivky budú potrebné. Tak ich poriadne trénujte a poďte s nami ukázať, že Slovensko má skvelých fanúšikov, pretože…

#5: Posledný veľký výjazd na najbližšie 2 roky

MS v Dánsku sú na 2 roky posledným veľkým hokejovým výletom takže si ich treba užiť so všetkým čo k hokejovému výjazdu patrí. O rok sú totižto hokejové MS v Bratislave a Košiciach. A akú lepšiu reklamu im môžeme urobiť, ako tú, že k skvelým výkonom na ľade sa pridajú aj fanúšikovia a na tribúnach ukážeme, KTO JE TU DOMA? Verte nám, takýto výjazd nebýva skvelý iba na štadiónoch. Dávame si záležať, aby ste sa bavili aj počas ciest a mimo hokejovej arény a aj teraz sa o vás postaráme. Tak si to príďte užiť, kým sa ešte dá. Hokejové repete bude až o 2 roky.

Kompletnú ponuku vstupeniek a zájazdov na hokejové MS v Dánsku nájdete TU.