10 gólov v NHL, ktoré ste (možno) nevideli

Nezabudnuteľné góly, veľkolepé zápasy a fantastická atmosféra. Vychutnajte si krásne momenty hokejovej sezóny v NHL prostredníctvom presných zásahov (na videu), ktoré ste (ne)videli.

10. Desaťgólový koncert otvára slovenský obranca Andrej Sekera, ktorý predviedol pohotové zakončenie.

9. Deviate miesto patrí ďalšiemu Slovákovi – Zdenovi Chárovi. Ten sa blysol nechytateľnou strelou od modrej.

8. Skvelú orientáciu pred bránou potvrdil Christoffer Ehn z Detroitu, ktorý využil milimetrovú prihrávku na vyrovnanie skóre.

7. Ďalší post obsadil tiež hokejista Red Wings Tyler Bertuzzi. Jeho projektil z efektnej pozície prekonal všetko, čo mu stálo v ceste – aj Crawforda.

6. David Kampf ako zástupca Blackhawks je na šiestom mieste. 25-ročný Čech chladnokrvne zakončil okulahodiacu akciu krásnym gólom.

5. Jakub Lauko strelil za Boston prekvapujúci gól, keď využil priestor na ľavej strane a prepálil Elliotta v bránke Flyers. 20-ročnému českému hráčovi patrí nielen uznanie, ale aj piata priečka.

4. Filip Hronek to za Red Wings trafil skutočne parádne! Jeho ďalekonosný pokus doputoval až do prázdnej brány. Táto strela, ktorá letela väčšinu času vzduchom, sa umiestnila na štvrtom mieste.

3. Jednoducho fantázia! To, čo predviedol Roman Josi, sa nevidí často. Prekľučkoval sa obranou súpera a strelil vyrovnávajúci gól. Vychutnajte si jeho lahôdku, ktorá sa dostala na pódium.

2. Shea Theodore vymietol v predĺžení pavučinu Koskinenovej brány, čím odštartoval víťazné oslavy v Las Vegas.

1. Zlatá priečka patrí Filipovi Hronekovi. 22-ročný Čech, ktorý skóroval päť sekúnd pred odchodom do šatní, predviedol nechytateľnú ranu, za ktorú by sa nemusel hanbiť ani skúsenejší hokejista.

Spestrite si čakanie na hokej. Fanúšikovské suveníry a užitočné predmety nájdete v našom e-shope